راهنمای ورود و استفاده از ویدیوکنفرانس

راهنمای ورود به ویدیوکنفرانس دانشکده علوم پزشکی گراش

ویدیوکنفرانس دانشکده علوم پزشکی گراش با استفاده از قدرتمند‌ترین نرم افزار موجود در جهان یعنی ادوبی (Adobe Connect) برگزار می‌شود. در ابتدا می‌بایست با توجه به نوع دستگاهی که برای ورود به کلاس انتخاب می‌کنید نرم‌افزار AdobeConnect را  نصب کنید. در ادامه روش‌ها و لینک‌های مورد نیاز جهت دانلود و نصب قرار داده شده است.پس از نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز از طریق آدرس و شرایطی که در اختیارتان قرار گرفته است می‌توانید وارد کلاس شوید و از امکانات آن استفاده نمایید.

نام جلسه/webc.gerums.ac.ir

روش اول: ورود با استفاده از رایانه ( رومیزی یا لپ‌تاپ )

این حالت بهترین روش اتصال به ویدیوکنفرانس است. پیشنهاد می‌کنیم حتما با کامپیوتر شخصی مجهز به وب‌کم و میکروفون مناسب وارد جلسات شوید.

اگر با ارور اپدیت فلش پلیر هنگام ورود به کلاس مواجه شدیم چکار کنیم؟

• اگر قبلا فلش پلیر را نصب کرده‌اید  از بخش Add or remove آن را حذف کنید
  • اخرین ورژن فلش پلیر را از لینک زیر دانلود کنید ‌: https://soft98.ir/software/flash-tools/29-adobe-flash-player.html
  • در این مرحله روی Adobe Connect کلیک کنید و با استفاده از آدرسی که در اختیارتان قرار گرفته است به کلاس وارد شوید.

روش دوم: استفاده از نسخه اندروید

در این روش ابزارهای محدودتری وجود دارد و در شرایطی که به کامپیوتر دسترسی ندارید پیشنهاد میشود.

شما می‌توانید از کافه بازار یا گوگل‌پلی نرم افزار Adobe Connect را جستجو و نصب کنید. همچنین می‌توانید از لینک زیر اقدام به نصب نرم‌افزار نمایید .

دانلود نسخه جدید : Adobe Connect v2.6.9.apk

روش سوم: استفاده از مرورگرهای تحت وب مانند کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر جدید

دانلود افزونه  AdobeConnect Clinet Addin برای کروم: نسخه پلاگین تحت اجرای مرورگر

در این حالت پس از نصب پلاگین و فلش پلیر مربوطه میبایست از طریق مرورگر وارد کلاس شوید و هنگام اجرای پلاگین دکمه ی تائید را مانند تصویر زیر بزنید.

فعال سازی پلاگین ادوب کانکت در مرورگر

دانلود فلش پلیر برای مرورگر:

دانلود فلش پلیر برای  مرورگر کروم :  Chromium-based browsers – PPAPI

دانلود فلش پلیر برای  فایرفاکس Firefox, Safari, Opera – NPAPI

دانلود فلش پلیر برای  مرورگر های اینترنت اکسپلورر Internet Explorer – ActiveXI

دانلود فلش پلیر برای  سیستم عامل مکینتاش :  MacOSX

روش چهارم: سیستم عامل IOS (گوشی اپل)

دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای IOS (لینک iTunes )

روش پنجم: سیستم عامل مکینتاش

دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش

پس از نصب نرم افزار کلاس مجازی شما به این ۲ مورد نیاز دارید . این اطلاعات توسط پشتیبان در اختیار شما قرار خواهد گرفت

• آدرس کلاس مجازی